Ha det bra – gjøre det bra!

Santana har vært på mange tokt allerede i år. Det har vært flere seilaser i indre Oslofjord med bedriftsgrupper og kompisgjenger, og seilas til Tønsberg med en gjeng ungdommer over en hel helg. Tilbakemeldingene er unisont positive, noe som gjør at vi tør skryte litt av oss selv og ikke minst båten Santana. Kort oppsummert opplever vi, som er så heldige å få ha med så mange hyggelige mennesker ut på vannet og vise hva sjølivet kan innby til, at alle har det veldig bra der ute, uansett omfang og mål. Og vi vet at mennesker som har det bra, ofte gjør det bra – i jobb eller privat.

Vi velger derfor å vise noen bilder og referanse fra kunder.

Alle har det gøy og koser seg stort om bord.

Restaurant Santana

Bespisningen kan foregå inne i dårlig vær og ute i noe bedre. Det er god plass til å slå seg ned på puter der det måtte passe. En må ikke alltid sitte ved et bord for å innta et herlig måltid, spesielt ikke ombord i Santana og ute på sjøen…

Servering

Serveringen foregår enkelt på hyttetaket på Santana. Et langbord med de lekreste retter eller enklere sjømat. Men nede kan det gjerne dekkes med porselen og krystall dersom det er et ønske. Her treffer vi alle ønsker.

Og til slutt en hyggelig beskrivelse fra selskapet Inmeta, som nå har vært med to år og allerede  tegnet seg for neste år.

«Inmeta Consulting – mennesker som har det bra

– super seilas med S/Y Santana  –

Hva er vel finere enn å samles til avdelingsmøte på en av Norges fineste seilbåter, S/Y Santana?

Med skutas historie er det lett å la seg rive med, føle ærbødighet og ydmykhet, både for det som fortelles og i vinden og solen denne varme kvelden.

17 konsulenter fra Advisory Inmeta Consulting møttes om bord til en seilas som hadde alt en drømmedag, kveld og natt i Oslofjorden kan gi. Med stødige hender førte mannskapet båt ut og tilbake, mens eier Simen Løvgren bivånet en trygg 8 – 10 knops seilas – det er i alle fall vår oppfatning J.

Blide fjes, god mat, skjemt og fakta – alt i en ramme av et rimelig og solid opplegg Simen og den flotte båten hans gir. Det finnes intet som matcher  – når det gjelder å bringe mennesker sammen.

Avdelingsmøtet ble gjennomført på en strukturert, «to the point» måte, alle var enige om form, innhold og veien videre. I dette fastslo vi våre styrker, muligheter og et driv vi skal bygge videre på.

Dette er andre gang vi gjør turen, og neste vår kaster vi loss igjen.

Leter du etter noen alternative måter å gjennomføre avdelingsmøte / teambuilding / sommerfest eller kombinasjon av dette – intet slår en helaften med Santana.

Ærbødigst,

Eystein Vigerust, Mai 2016″

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 06/03/2016, in Ukategorisert. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: