Sikkert ombord i Santana

Santana solo

Jeg har utviklet World Sailing (WS) sikkerhetskurs for Redningsselskapet og Sjøredningsskolen. Kurset er tilpasset kravene fra WS, tidligere kjent som ISAF, en organisasjon som tilrettelegger og støtter seilsporten i hele verden. Dette betyr at deltagerne kan oppnå WS OSR sertifisering.

Kurset omfatter teori rundt alle sikkerhetstiltak en kan både forberede seg og båt på, og hvordan en skal håndtere de forskjellige mulige hendelser. I tillegg er det praksis hvor en får erfare å være i vannet (basseng) og trene på vest og flåte. Det omfatter også brannbekjempelse og bruk av nødraketter. Et omfattende, men viktig for å kunne bygge nødvendig sikkerhet ombord.

Tidligere har kurset blitt tilbudt for det meste til seilere som skal seile regattaer hvor dette er et krav. Men vi ser etter å ha kurset mer enn 100 seilere siste året, at dette er et kurs som mange andre enn regattaseilere ønsker å delta på, så kurset er også tilrettelagt for turseilere som etterhvert erfarer at sikkerhet og forebyggende tiltak er et område en bør prioritere og oppgradere seg på. Sikkerhet ombord er det viktigste og kan være med å gjøre seilasen tryggere og hyggeligere.

For mer informasjon om kurset, Følg denne linken

Så ombord i Santana kan du føle deg trygg. Både fordi Santana er sikker og at skipperen kan sikkerhet. Vi ønsker deg velkommen ombord til en trygg seilas.

Reklame

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 04/05/2019, in Ukategorisert. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: