S/Y Santana

“S/Y SANTANA” – er en av Oslofjordens flotteste og største seilbåter. Hun er en ketch (to master) på 21,5 m (71´), 5,4 m bred, veier ca. 35 tonn, konstruert av Van De Stadt og av typen OCEAN 71. Byggenr. 6 av 21 båter.

«S/Y SANTANA» er en velbygget og usedvanlig sjødyktig ketch innredet med stor dekksalong med integrert pantryløsning, 2 bad med dusj, seks sovelugarer med plass til 13. Stor bysse og god plass på dekk samt i to cockpiter. Byssa har blant annet to store kjøleskap, stekeovn, komfyr og rikelig med kjøkkenutstyr for øvrig. I salongen kan det dekkes til 14 personer. Ute kan det dekkes til 8 – 10 personer.

For flere bilder, se under «Bilder«

Båten bærer preg av godt løpende vedlikehold av ansvarlige eiere. Fartøyet er bygget og dimensjonert for langfart. Til tross for sin alder er båten i svært god stand. I 1991 og 2003 ble det gjennomført gjennomgripende renoveringer av båten.

“S/Y SANTANA” har klassiske linjer og god maritim standard. Hun har hatt til sammen 3 eiere før meg og ble sjøsatt første gang i 1971 fra Southern Ocean Shipyard i Poole for Skipsreder Leif Høegh under navnet “SANTA II”.

“S/Y SANTANA” har flere Atlanterhavskrysninger med bl.a. seier i ARC og cruise i Middelhavet bak seg.

Welcome on board!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: