Het vår betyr tidlig seilseong

for seil 3

for seil 3

Våren er rett om hjørnet og det kan bli unormalt varmt, sier to uavhengige sesongvarsler. Dette betyr at det kan bli en tidlig seilsesong, som kan innby til flotte opplevelser til sjøs allerede i april.

Det er VG (og andre medier) som skriver om dette om dagen, og det henvises til to uavhengige kilder. Amerikanske International Research Institute (IRI) har satt opp Sør-Norge på en global oversikt over områder som har en forhøyet risiko for ekstremt høye temperaturer for årstiden. Det Europeiske værsenteret i England, ECMWF, varsler også het vår kloden rundt, men har noe dempede signaler for deler av Vest-Europa. Les hele saken her.

Dette betyr at om dere vurderer seilas med Santana, kan dere sikkert planlegge denne tidligere enn vanlig i år. For de fleste henvendelser som kommer inn er ofte rettet mot juni. Og i den perioden er det dessverre ikke anledning til å ha med alle. Så vår oppfordring er å tenke alternativt, for om våren er det spektakulært og flott på sjøen, det er når alt liv modnes at en ser hva naturen virkelig tilbyr.

Og skulle det bli litt kjølig om kvelden er det ikke noe problem, Santana har et sentralvarme-system som sørger for god varme om det skulle være nødvendig.

Vi har også fordelaktige priser i perioden april til medio mai

Ta kontakt i dag for mer informasjon

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 03/07/2016, in Ukategorisert. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: