Godt nytt seilår!

  
Året 2015 har inneholdt mange hyggelige og flotte seilaser med Santana, med både nye og tidligere kunder. Det har vært både kveldsseilaser og lengre turer, hvor vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra deltagerne. Seilasene har vært skreddersydd til hvert ønske, og med bakgrunn i tilbakemeldingene virker det som vi treffer bra. Det er veldig hyggelig å høre.

Og for oss som arrangør og ansvarlig ønsker vi å gi en unison tilbakemelding om at vi synes det er like hyggelig hver gang, for det å være ansvarlig er utfordrende men samtidig veldig interessant og gøy når vi opplever den positive gløden som skapes under seilasene. Vi merker at for de fleste innebærer det å seile å lære og oppleve noe nytt samtidig som at det ofte flyttes noen grenser.

Vi ønsker alle deltagere og fremtidige et riktig Godt Nytt år! Vi ønsker samtidig alle velkommen ombord i Santana i 2016 med ønske om å kunne gi dere en ny opplevelse og erfaring med å seile en stor båt med mye historikk og sjel, og hvor en knytter nye sosiale bånd blant deltagerne.
Seilerhilsen

Santana med mannskap

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 01/03/2016, in Ukategorisert. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: