Nye seilaser booket

Interessen for å seile med "S/Y Santana" i sommer er av stor interesse for mange, både vennegjenger og bedrifter. Siste seilaser som er booket inn er en bedrift som vil ut en hel helg i juni, med destinasjon Hvaler og Svenner, hvor livet ombord og i skjærgården er tema. Videre er det booket seilaser i indre Oslofjord, hvor det å bygge sosial nærhet til kunder og forretningspartnere er tema. Første seilas blir i Kristi Himmelfarthelgen, hvor en vennegjeng vil ut på seiltokt i Skagerrak for å søke nye utfordringer.

Så dette tegner til å bli en spennende sesong med mange forskjellige former for seilas, men hvor det allikevel er plass til flere oppdrag. Særlig til høsten, som er så flott til sjøs, er det noen muligheter for nye seilaser, lange eller korte.

Kontakt oss for mer informasjon.

Welcome on board!

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 05/07/2015, in Ukategorisert. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: