En hyggelig kundereferanse

CGI2

«Da valget for å bestemme oss for hva vi skulle gjøre som sommeravslutning i prosjektet vårt, var en seil tur med hele prosjekt gruppen ett naturlig valg, og da muligheten for å seile med den gamle damen Santana kom, var vi ikke i tvil. Noen av oss hadde også kjennskap til båten fra tidligere og selv om det er en gammel dame, gir den en riktig god autentisk maritim følelse. Vi var en stor gjeng som skulle ut på tur denne kvelden med seiling i indre Oslo fjord. Nå viste det seg at dagen som vi skulle ut og seile ble det satt nedbørsrekord i Oslo! (26/6-2014) Det kunne satt en stopper for hvilket som helst utearrangement, men dette ble løst med at vi hadde reker og hvitvin nede i salongen mens nedbørsrekorden ble tatt ute. Da regnet ga seg var det som vanlig vindstille, så seilas for motor ble løsningen. Seilasen i Indre Oslofjord ble en veldig trivelig tur hvor alle var på dekk og deltok i gode samtaler.

Med nedbørsrekord, ingen seiling skulle man tro at turen ikke var vellykket, men tvert om vi hadde en fantastisk kvelds arrangement på Santana, godt bistått av ett hyggelige mannskap. Vi kommer til å benytte Santana igjen i lignende arrangementer.

Arvid Tennefoss, Prosjekt leder – CGI Norge AS»

CGI1

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 10/01/2014, in Ukategorisert. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: