Første Skagen seilas

Etter en frisk seilas over Skagerrak, med mål Skagen, er Santana vel fortøyd i havn. Dette var «jomfruturen» på en lengre seilas med henne og det stod helt til forventningene. På kryssen i til tider mye sjø, var det en fornøyelse å styre henne. Stabil og med god fremdrift, skjøt hun fart gjennom sjøen. Å sette et rev i storseilet og genoaen var helt uproblematisk. Om bord var det høy komfort.

Nå er vi vel fremme og nyter tilværelsen i Skagen. Om to dager er det retur.

Til høsten blir det satt opp to weekend seilaser med mål til Skagen, hvor vi vil åpne for deltagelse for alle. Vi kan love en seiliopplevelse utover det vanlige! Om du er interessert så send en melding via «Kontakt»

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 07/08/2014, in Ukategorisert. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: