Kjøpet av S/Y Santana

Seilbåten «S/Y Santana» ble lagt ut for salg i Juni i 2013.  Jeg har alltid drømt om denne type seilbåt, og Santana har jeg sett på fjorden mange ganger. Selv har jeg hatt to større seilbåter av eldre årgang tidligere, både i tre og plast. Jeg er veldig glad i litt mer nostalgi når det gjelder tur-seilbåter. I tillegg er det veldig gøy å ha noe å arbeide med, for eldre båter blir en aldri ferdig med…

Santana har hatt tre eiere før meg, som alle har lagt ned utrolig mye arbeide i vedlikeholdet i tillegg av å ha seilt henne på langturer over Atlanteren og i Middelhavet. Hun har hatt med seg et utall antall passasjerer og gjester gjennom tiden og har vært gjennom utrolig mange forskjellige hendelser, bevitnet av alle loggbøker som er å finne ombord.

Kontrakt for overtagelse av båten ble inngått i april 2014. Santana blir liggende i Asker Marina i Leangbukta. Målet med Santana er å fortsette virksomheten med seilcharter og -kurs, for å glede mennesker som ønsker nye utfordringer, opplevelser og som gjerne vil flytte noen grenser. På sikt skal en ikke se bort fra at hun skal seiles langt, gjerne ennå en Atlanterhavskryss, som hun har mange av tidligere.

Ta kontakt for mer informasjon.

Welcome on board!

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 11/12/2013, in Ukategorisert. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: