Seilas til Shetland er booket!

​Bookingene for 2015 er allerede i gang. En gruppe fra Kongsberg har gjort avtale om en seilas til Shetland med «S/Y Santana». Seilasen skal gå over 10 dager, fra 29.5 til 7.6 og er delt inn i tre etapper, slik at medlemmer av gruppen kan delta på deler av, eller hele seilasen. Første etappe går fra Asker til Tananger. Andre etappe er tur, retur Tananger til Shetland. Siste etappe er returen fra Tananger til Asker. Hele seilasen er på 1000 nautiske mil.

Santana Yachting stiller med to skippere på seilasen, men målet er at deltagerne skal lære mer om seiling underveis, hvor gruppen blir delt inn i to vaktlag og skal selv delta i seilingen og ta sine tørner på de forskjellige oppgavene ombord. Oppholdet på Shetland har Santana Yachting tilrettelagt med forskjellige opplevelser for deltagerne.

Utover denne seilasen, er det allerede kommet inne både bookinger og forespørsler på seilaser i alt fra indre Oslofjord til Skagen seilaser, så sesonger ser ut til å bli innholdsrik. En av nyhetene i år vil være tilbud om seilas med en gourmet kokk ombord, for kulinariske vin- og mat opplevelser i tillegg til store seilopplevelser.

Vi ser frem til å få dele seil- og naturopplevelser med mange nye og tidligere deltagere, ombord i «S/Y Santana» i 2015

Ønsker du å booke inn opplevelser for deg og/ eller din gruppe for 2015, ta kontakt i dag: KONTAKT

About Simen Lovgren

Sailor

Posted on 02/20/2015, in Ukategorisert. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar